Klantenservice

Bestellen

Bestelling wijzigen

Controleer uw bestelling en gegevens zorgvuldig voordat u de bestelling afrondt. Afhankelijk van de status van uw bestelling zijn wij niet altijd in staat om een bestelling nog aan te passen.

Bestelling annuleren

Controleer uw bestelling en gegevens zorgvuldig voordat u de bestelling afrondt. Afhankelijk van de status van uw bestelling zijn wij niet altijd in staat om een bestelling nog aan te passen. Neem telefonisch contact met ons op om uw bestelling te annuleren: +31-(0)45-711 23 44.

Bestelling afhalen

Het is momenteel helaas niet mogelijk om een bestelling bij ons af te halen.

Garantie

Op ieder product zit standaard een wettelijke garantie. Dit betekent dat Toners24.nl er voor staat dat een artikel in goede staat verkeert en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren zoals u mag verwachten. Daarnaast verlenen wij per productgroep de volgende specifieke garantie: Originele printersupplies: 2 jaar. Originele printersupplies vallen onder de standaard fabrieksgarantie van de fabrikant. Toners24.nl printersupplies: Bij Toners24.nl ontvangt u een levenslange garantie* op gebreken. Hierbij heeft u recht op herstel of vervanging van het defecte product. * = Toners moeten nog een minimale restcapaciteit hebben van 33% om geheel vervangen te kunnen worden. Als de restcapaciteit minder is, ontvangt u een kortingsbon voor uw volgende bestelling. De hoogte hiervan is afhankelijk van de restcapaciteit.

Verzending & Levering

Verzendkosten

We hanteren voor Nederland een verzendtarief  € 3,95 voor bestellingen onder de € 250 (excl btw). Hierboven is verzending gratis. Voor België geldt voor orders onder de €250 (excl btw) een tarief van €9,95 en vanaf €250 (excl btw) een tarief van € 4,95.

Levertijd

Als de producten voorradig zijn in ons magazijn in Nederland is de levertijd in de regel 1 werkdag (indien bestelt vóór 18:00 uur). PostNL bezorgt helaas niet op maandag. Als het product alleen op voorraad is in het magazijn in Duitsland is de levertijd 2-3 werkdagen (indien bestelt vóór 16:00 uur).

Levering naar België

Levertijd naar België is gemiddeld 2-3 werkdagen

Ruilen & Retourneren

Afkoelingsperiode

Wij doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht u toch af willen zien van uw aankoop, dan kan dat binnen 14 dagen na aankoop. Dit is de zogenaamde afkoelingsperiode (herroepingsrecht). Deze periode gaat in op de dag nadat het pakket door of namens u in ontvangst is genomen. Voor een retourzending kunt u onze retourprocedure hanteren. Het herroepingsrecht is van toepassing op consumentenaankopen, niet op zakelijke aankopen. Hier gaan we echter coulant mee om. Hoe te handelen in de volgende situaties: U heeft een verkeerd artikel besteld: Ondanks het zoeksysteem op printer type of cartridge nummer, kan het voorkomen dat u onverhoopt een verkeerd artikel heeft besteld. U kunt onze retourprocedure hanteren. U heeft een verkeerd artikel ontvangen of uw zending is niet compleet: Controleer na ontvangst altijd of uw zending compleet en correct is. Mocht er een verkeerd artikel geleverd zijn of een artikel ontbreken, kunt u dit melden bij de klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen. U heeft een defect artikel ontvangen: Als u een defect artikel heeft ontvangen, kunt u onze garantieprocedure hanteren.

Retourprocedure

Voor een retourzending kunt u de volgende procedure hanteren: Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een RMA-nummer aan. Vul hiervoor het retourformulier compleet in en stuur deze naar klantenservice@toners24.nl. De bestelling dient zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van het RMA-nummer retour gestuurd te worden. Hou er rekening mee dat u een product kunt beoordelen zoals u ook in een fysieke winkel zou mogen. Een verzegeling, vacuümverpakking of stof/lichtdichte verpakking mag niet geopend worden. Indien een product/retourzending beschadigd is, kan Toners24.nl een waardevermindering in rekening brengen. Laat de verpakking volledig origineel. Schrijf en plak er dus niet op. Als dit wel gebeurt, wordt dit als beschadiging gekenmerkt. Verpak de retourartikelen in een omdoos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verstuurd. Zowel op als in de verpakking dient het RMA-nummer (zie het rma-formulier) duidelijk vermeld te staan. Het risico voor de retourzending ligt bij de klant. Het is daarom aan te bevelen om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs goed te bewaren. Bij een eventuele vermissing kunt u dit claimen bij uw vervoerder. Een terugstorting wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding verwerkt. Als de volledige bestelling wordt geretourneerd crediteren wij de originele factuur inclusief de verzendkosten (standaard pakkettarief). Lees bij retourneren van defecte artikelen ook even de garantiebepalingen door. Download HIER het retourformulier. Om het retourformulier te kunnen openen is Adobe Reader nodig. Als u deze nog niet heeft, kunt u deze HIER downloaden. Let op: uitgesloten van retour zijn producten waarvan de gesealde (vacuümverpakking, stof/lichtdichte verpakking) of verzegelde verpakking geopend is. Betalen iDeal

Betaalmethodes

iDeal

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank). Voordelen: Als u voor 18:00 uur uw bestelling heeft geplaatst, is deze in veel gevallen de volgende dag al in huis. Uw bestelling is direct betaald. Daar heeft u dus geen omkijken meer heen. 

Vooruit overmaken

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze bankrekening. Ons bankrekeningnummer kunt u vinden in de bevestigings-e-mail die u ontvangt na het afronden van de bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk.

Betaalmethodes België

Vanuit België kunt u binnenkort betalen met PayPal of Mister Cash.

Privacy

Beveiligde verbinding

Tijdens het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser, of aan de groene adresbalk bovenaan uw scherm. Zo bieden wij u maximale veiligheid en is fraude of diefstal van gegevens uitgesloten.

Privacybeleid

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen of verwijderen. Voor meer informatie zie ons privacybeleid.

Klachten

Als u onverhoopt een klacht heeft vragen we u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen om er samen met u uit te komen. Zou u niet tevreden zijn met de manier van afhandeling dan is het mogelijk om uw klacht voor bemiddeling aan te melden bij Stichting WebwinkelKeur. Ook heeft u de mogelijkheid, als uw klacht nog niet elders in behandeling is, om uw klacht aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Herroepingsrecht

U heeft als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de vacuümverpakking en/of de verzegeling niet verbroken is. Bij openen van de vacuümverpakking en/of verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De exacte tarieven voor retourzending vindt u op de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van het modelformulier herroeping. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.